Best Practice

OK

Sborníky Best Practice 2013 ke stažení

BP_zastupnyPokud jste se zúčastnili některého ze seminářů Best Practice 2013, můžete si zde ZDARMA stáhnout Sborník Best Practice 2013 v elektronické podobě. 

Sborník Best Practice 2013 obsahuje plné texty veškerých přednášek prezentovaných na seminářích v lednu a únoru 2013 v Praze a Brně, a to včetně doplňujících fotografií.  

 

Pro stažení Sborníku je potřeba se zaregistrovat. Po registraci a ověření Vaší identity (je potřeba uvést při registraci takové Osobní údaje, podle kterých vás budeme schopni identifikovat) Vám, v případě, že jste zúčastnili 3. ročníku seminářů Best Practice, změníme status na VIP uživatele a Vy tak budete mít po přihlášení možnost stažení sborníku.

V případě, že jste se seminářů nezúčastnili, máte možnost získat Sborník přednášek buď v elektronické podobě za 250,- kč bez DPH a nebo v tištěné podobě za 450,- kč bez DPH. V těchto případech nás, prosím, kontaktujte přes kontaktní formulář, kde uvedete i své fakturační údaje a v případě žádosti o elektronickou podobu zároveň proveďte registraci na tomto webu.

 

 

JSTE-LI PŘIHLÁŠENÝ A MÁTE STATUS VIP UŽIVATELE, STÁHNĚTE SI SBORNÍK ZDE. 

 

Sborník BP 2013_úvodní stranaSborník BP 2013_zadní strana

Sborník BP_obsah a autoři

 

autor: bestpractice, datum: 02.03.2013 18:52, kategorie: nezařazeno

Kontaktujte nás

Pro zkontaktování lze použít i tento webový formulář na této stránce. Kromě telefonu jsou všechny položky povinné. Nezapomeňte ověřit, zda je vaše e-mailová adresa vyplněna správně, aby vám mohla úspěšně dorazit případná odpověď.

jméno odesilatele:
region:
kontaktní e-mail:
telefon: (nepovinné)
předmět vzkazu:
text vzkazu, dotazu, problému či připomenutí:
antispam: opište
 

Hodnocení článku:

nejhorší
nejlepší

Průměrné hodnocení: 3Počet účastníků: 2